Reijo Helameri on Vuoden ViaDialainen 2021

Vuoden ViaDialainen -kunniamaininta luovutetaan vuosittain ansiokkaasti diakoniatyötä tehneelle henkilölle, joka on saanut eniten ääniä yhdistyskentältä. Vuonna 2021 Vuoden ViaDialainen on Reijo Helameri ViaDia Helsinki ry:stä. Paljon onnea!

Vuoden ViaDialainen on kunniamaininta, joka jaetaan ViaDia ry:n toimesta vuosittain ansiokkaasti diakoniatyötä tehneelle ja ViaDia-yhdistyskentältä eniten ääniä saaneelle henkilölle.

Tämän vuoden Vuoden ViaDialainen -äänestys keräsi runsaasti ääniä ja ehdotuksia. Äänestyksessä eniten ääniä sai Reijo Helameri, joka on vuoden ViaDialainen 2021! Hän on vaimonsa Pirjo Seppälän kanssa tehnyt useita vuosikymmeniä diakoniatyötä sinnikkäästi, suurella sydämellä.

Helsingin vapaaseurakunnan Soppakirkko, jota Reijo on johtanut, täytti 25 vuotta juuri ennen korona-aikaa. Epidemia ei kuitenkaan ole pysäyttänyt Helsingin vapaaseurakuntaa, ViaDia Helsinki ry:tä eikä Reijoa ja Pirjoa, sillä epidemian aikana on valmistunut valmiita ja pakattuja ruoka-annoksia, joita on jaettu Lehvähdyspaikka-hankkeen toiminnan kautta.

Äänestäneet perustelivat valintaansa muun muassa seuraavasti:

”Äänestän vuoden 2021 ViaDialaiseksi seurakuntamme ex-puheenjohtaja Reijo Helamerta, joka on tehnyt kolmatta vuosikymmentä töitä vähäosaisten hyväksi SUURELLA sydämellä. <3”

”Äänestän vuoden ViaDialaiseksi Helsingissä vaikuttavaa Reijo Helamerta ja hänen vaimoaan Pirjo Seppälää. He ovat mainio Jumalan tiimi. He palvelevat suurella sydämellä, ja tekevät herkullista ruokaa vähävaraisille. Koronan aikaan he ovat, Soppakirkon oltua tauolla, valmistaneet ruoka-annoksia Piritorille kadun kansalle, missä toimivat myös Levähdyspaikan vapaaehtoisina.”

Koronarajoitusten vuoksi palkinto luovutettiin etäkeinoin tutun lähettilään avulla suoraan Reijon ja Pirjon kotiin.

Koko ViaDia-kentän puolesta lämpimät onnittelut ja sydämellinen kiitos työstänne Reijo ja Pirjo!

Takaisin