Toiminta

Pääasialliset toimintamuotomme ovat Annankatu 1:ssä toimiva yhteisöruokailu ”Soppakirkko” ja kaduilla pakettiautosta käsin ihmisiä palveleva kahvila ”Levähdyspaikka”.

Soppakirkko

Soppakirkossa tarjoamme kerran viikossa maksuttoman maukkaan lounaan Helsingin vapaaseurakunnan tiloissa. Usein lounas on muutakin kuin soppaa. Kirkko viittaa lyhyeen vapaaehtoiseen hartaushetkeen ennen lounaan tarjoamista.

Soppakirkko avaa  ovensa torstaisin klo 11.00 osoitteessa Annankatu 1. (Klo 11.00-11.30 on vapaaehtoinen hartaustilaisuus.)

Tervetuloa syömään ja kokemaan yhteyttä!

Levähdyspaikka

Levähdyspaikka-toiminnassa kohtaamme satoja ihmisiä viikoittain. Käytössä on pakettiauto, joka toimii matalan kynnyksen kohtaamispaikkana. Tarjoamme autosta käsin ilmaista kahvia ja pullaa ja keskustelemme kohtaamiemme ihmisten kanssa. Pyrimme tällä toiminnalla tavoittamaan erityisesti päihdeongelmaisia ja asunnottomia ja ohjaamaan heitä paikallisiin palveluihin.

Levähdyspaikka palvelee seuraavasti: Kontulan ostari ma klo 15-17, Ala-Malmin tori ke klo 11-13 ja Vaasanpuistikko, Sörnäinen pe klo 17-19.

Tervetuloa kahville!